Meteen naar de inhoud

Contact opnemen

Blader omlaag naar onze FAQ’s

We waarderen uw interesse in AIWIZ en staan klaar om uw vragen, opmerkingen of verzoeken te beantwoorden. Als u vragen heeft over onze AI-oplossingen, diensten of producten, kunt u gebruikmaken van het contactformulier hieronder. Vul uw gegevens in, samen met uw bericht, en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

+31 639 728 872

info@aiwiz.nl

FAQ

AI, oftewel Artificial Intelligence, is een gebied van computerwetenschap dat zich richt op het ontwikkelen van slimme machines die taken kunnen uitvoeren die normaal gesproken menselijke intelligentie vereisen. Het omvat onder andere machine learning, natuurlijke taalverwerking en het vermogen om te redeneren en beslissingen te nemen op basis van gegevens.

AI verschilt van menselijke intelligentie doordat het gebaseerd is op algoritmen en gegevensverwerking, terwijl menselijke intelligentie voortkomt uit complexe cognitieve processen, emoties en bewustzijn.

Ja dit kan zeker! Dit is op elk vakgebied toe te passen en zal de klant alleen maar sneller kunnen helpen met alle informatie die op je website staat. We kunnen ook de chatbot trainen met antwoorden die u persoonlijk ook zal geven aan de consument.

Dit kunt u zo gek maken als u dat zelf wilt maar over het algemeen is het een eenmalige investering die zich meerdere keren terugverdiend. Een klein voorbeeld: Een schilder wil een chatbot die vragen beantwoordt op zijn website en daarna een automatische offerte opmaakt, dit kost ongeveer maandelijks 199,- euro. Natuurlijk verschilt dit per bedrijf en hoe groot de op maat gemaakte software moet zijn. Neem gerust contact met ons op voor een uitgebreid prijsrapport. De prijzen beginnen vanaf 99,- euro voor een chatbot per maand.

U moet natuurlijk helemaal niets, maar verschillende experts geven al aan dat degene die achter blijven straks veel meer moeite zullen hebben om de concurrentie bij te houden. Daarom is het wel verstandig om een investering te doen, geloof ons dit gaat u zeker terugverdienen.

Ja zeker kunnen wij dit! Neem gerust contact met ons op!

Ja de chatbot is maandelijks opzegbaar bij ons. Je zit nergens aan vast.

Ja dit is zeker mogelijk! Daarvoor neemt u altijd contact met ons op zodat wij dit zo snel mogelijk kunnen regelen.